Švedska, neredi...

Auf Wiedersehen: Švedski reporter podijelio Nijemcima povratne avionske karte!

On je na svome računalu kreirao 23 karte za igrače njemačke reprezentacije, printao ih i rekao Nijemcima kako mogu na njegov račun natrag svojim kućama.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2018. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko Švedska u subotu pobijedi Njemačku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, značit će to oproštaj od Mundijala za ekipu izbornika Joachima Löwa. Nikad do sada Njemačka nije ispala s turnira najboljih svjetskih ekipa u tako ranoj fazi. Je li Švedska u situaciji poslati Elf doma praktično već nakon dvije odigrane utakmice, drugo je pitanje.

Švedski novinar Ludvig Holmberg, koji radi za Expressen, uvjeren je da će tako i biti. Njemačke je reprezentativce dodatno provocirao uručivši im povratne avionske karte.

On je na svome računalu kreirao 23 karte za igrače njemačke reprezentacije, printao ih i rekao Nijemcima kako mogu na njegov račun natrag svojim kućama.

"Čitali smo kako je Njemačka loše odigrala protiv Meksika pa sam došao na tu ideju s avionskim kartama za povratak", kazao je Holmberg, prenosi Bild.

Uoči jutarnjeg treninga Elfa u četvrtak, novinar je prvu kartu uručio Samiju Khediri, koji je odgovarao na novinarska pitanja.

"Lijepo me je bilo strah, ali Khedira je reagirao totalno cool. Uzeo je kartu, rekavši da će ju iskoristiti tek nakon što se odigra zadnja utakmica na Mundijalu", kaže Holmberg.

On i dalje naglašava kako je Švedska u stanju pobijediti aktualnog svjetskog prvaka.

"Ja stvarno vjerujem u pobjedu Švedske. Eliminirali smo Italiju u baražu i u dobroj smo formi. Više nismo oslonjeni isključivo na Zlatana", kaže ovaj optimistični švedski novinar s dobrim smislom za humor.

Kopirati
Drag cursor here to close