Fernanda Colombo

Atraktivna brazilska sutkinja šokirana nemoralnom ponudom

Ponuđeno joj je da se "susreće s klijentima" za 7.000, s tim da nije navedeno o kojoj valuti je riječ. Ukoliko su u pitanju brazilski reali ponuda bi iznosila oko 1.600 eura.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2019. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atraktivna brazilska sutkinja Fernanda Colombo je u centru pažnje posljednjih dana, nakon što je bila glavni protagonista u revilanom meču zvijezda lige Ekvadora.

Fernanda je uspješno "iskulirala" igrača Barcelone SC Kitua Díaza tako što ga je pozvala da mu pokaže žuti karton, a umjesto toga izvadila je rupčić iz džepa i obrisala čelo.

Međutim, nakon tog događaja Brazilka je dobila nemoralnu ponudu što je potvrdila i objavom fotografija na društvenoj mreži Instagram.

Fernanda je na Instagramu otkrila kako je dobila ''nemoralnu'' ponudu, ali ne u novinarstvu, već da postane eskort-dama.

Naime, ponuđeno joj da se "susreće s klijentima" za 7.000 s tim da nije navedeno o kojoj valuti je riječ. Ukoliko su u pitanju brazilski reali ponuda bi iznosila oko 1.600 eura.

''Upravo sam primila e-mail koji sadrži nemoralnu seksualnu ponudu zbog koje se osjećam kao smeće. Sve što želim je raditi ono što volim, a to je nogomet i novinarstvo'', napisala je Fernanda, koja samo želi da je poštuju.

Kopirati
Drag cursor here to close