Broz oduševio Italiju

Vatreni igra fantastično, svi mu se klanjaju

Brozović odigrao još jednu dobru partiju za Inter i oduševio talijanske medije i svoga trenera. U ovome trenutku veznjak Vatrenih nezamjenjiv je u Interu.
Sport / Nogomet | 19. 09. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Marcelo Brozović

"Nerazzurri" su pružili sjajnu predstavu, u prvih pola sata zabili su čak tri gola, a potom u nastavku još tri. Bologna je tek u završnici postigla počasni pogodak.

Za Inter su u, za njih predivnoj nogometnoj večeri, zabili Lautaro Martinez (6), Milan Škriniar (30), Nicolo Barella (34), Matias Vecino (55) i Edin Džeko (63, 68) kojem je za prvi gol asistirao Marcelo Brozović. Za goste je zabio Arthur Theate (86).

Za milanski sastav je Brozović igrao do 74. minute, nakon što je posao bio gotov.

Gazzetta dello Sport za igrača utakmice odabrala je Lautara Martineza i dala mu ocjenu 8, a nekoliko igrača Intera dobilo je ocjenu 7.5. Među njima je i Marcelo Brozović čijom partijom je talijanski list bio posebno oduševljen...

"Možda će ovo zvučati pretjerano što ćemo napisati, ali Brozović je pod Inzaghijem itekako napredovao i dobio sve ključeve Interove igre, što nije bio slučaj kod prijašnjih trenera u klubu. Nezamjenjiv je", stoji u Brozovićevoj opisnoj ocjeni koja se fantastično poklapa s izrečenim i od strane trenera.

Talijanski mediji prenose Inzagijevu izjavu o Brozoviću:

"Natjerao sam ga da se odmori zadnjih pola sata u Genovi i danas. Za nas je on nezamjenjiv, postoji razlog zašto je igrao pod različitim trenerima ovdje u Interu. U tu ulogu mogu staviti (Roberta) Gagliardinija, koji je vrlo koristan, (Matiasa) Vecina i (Nicola) Barellu".

Inzagi je želio odmoriti neke igrače zbog velikog broja utakmica koje ih čekaju, među njima i Džeku, Perišića i Calhanoglua.

"Znam da moramo igrati svaka dva i pol dana. Danas sam htio dati potpuni odmor Ivanu Perišiću i Hakanu Calhanogluu, ali sam isto želio dati (Edinu) Džeki koji je morao ući i puno nam je pomogao pri tome u igri", kazao je trener Nerrazzura.

Kopirati
Drag cursor here to close