Kup kralja

Atletico senzacionalno ispao od trećeligaša, Simeone govori o odlasku

"Sljedeće sezone ćemo potražiti rješenja ako budemo ovdje. Nogomet je promjenjiv i morate biti otvoreni za sve mogućnosti. Moramo prihvatiti ono što klub odluči", rekao je Simeone nagovijestivši time mogući odlazak.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2021. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski kup zaista donosi brojna iznenađenja ovih dana.

Nakon ispadanja Celte i Getafea dan ranije, u srijedu je kraj natjecanja doživio vodeći klub La Lige, Atletico Madrid, koji je poražen od trećeligaša Cornelle 1:0 u drugoj rundi natjecanja.

Gol vrijedan prolaska za ekipu iz predgrađa Barcelone, koja se bori za ostanak u trećoj ligi, zabio je Adrian Jimenez na samom startu utakmice, u sedmoj minuti.

Diego Simeone izveo je šarenu momčad, a to mu se na koncu obilo o glavu. Odmarao je Oblaka, Kokea, Carrasca, Suareza, Lodija, ali ipak se očekivala pobjeda budući da su neke zvijezde, poput Felixa, bile na raspolaganju.

Desni bek Ricard Sanchez u 63. minuti je zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton te tako otežao gostima da dostignu prednost domaćina. 

Nakon ovog neugodnog poraza, Cholo Simeone bio je više nego razočaran.

"Sljedeće sezone ćemo potražiti rješenja ako budemo ovdje. Nogomet je promjenjiv i morate biti otvoreni za sve mogućnosti. Moramo prihvatiti ono što klub odluči", rekao je Simeone nagovijestivši time mogući rastanak s klubom nakon osam godina.

Njegove riječi će svi tumačiti na svoj način, ali je jedno sigurno - Jorgandžije su odigrali daleko ispod svoga nivoa.

"Uvijek idemo na pobjedu, ali protivnik je bio bolji, kao i prošle sezone. Imali smo prilike, ali oni su krenuli u susret jako dobro. Odlično su se borili i igrali su utakmicu onako kako su htjeli. Držali su intenzitet visoko i moramo im čestitati", gospodski je priznao Simeone koji nije htio komentirati drugu postavu koja je izašla na teren.

Kopirati
Drag cursor here to close