Lijepa gesta

Atletico Madrid refundirao novac navijačima koji nisu putovali u Liverpool

Prethodno je Liverpool odbio zahtjev za povrat novca navijačima iz španjolske prijestolnice.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2020. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Atletico Madrid refundirao je novac za 290 navijača, koji zbog straha od širenja novog koronavirusa, nisu putovali na Anfield Road.

Prethodno je Liverpool odbio zahtjev za povrat novca navijačima iz španjolske prijestolnice, prenosi Anadolija.

Oko 3.000 navijača Atletica je prošli mjesec otputovalo u Liverpool na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a manji dio njih je odlučio ne krenuti na put prema preporuci Vlade Španjolske i zdravstvenih institucija.

Utakmica na Anfieldu odigrana je dan nakon što je službeni Madrid najavio da će se sve škole i fakulteti zatvoriti zbog širenja koronavirusa, zbog čega je dan ranije, 11. ožujka, Svjetska zdravstvena organizacija proglasila globalnu pandemiju.

Do tog datuma u Madridu su bila 782 potvrđena slučaja zaraze koronavirusom, dok je 35 osoba u Španjolskoj preminulo od posljedica oboljenja COVID-19. Utakmice u Španjolskoj već su se igrale bez publike, a nekoliko dana kasnije nogomet u zemlji je potpuno obustavljen na neodređeno vrijeme.

Kako je izvijestili španjolski mediji, Liverpool je, ipak odbio zahtjev 290 navijača za povrat novca. Radi se o iznosu od 17.000 eura, ali je Atletico odlučio pokriti te troškove.

Atletico je nakon poraza u Madridu rezultatom 0:1 na Anfieldu slavio poslije produžetaka sa 3:2 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close