Kale nije zaboravljen?

Atlético Madrid ipak će dovesti Nikolu Kalinića?

Španjolski klub pregovara s Talijanima o jednogodišnjoj posudbi Nikole Kalinića, s obaveznim pravom otkupa na kraju sezone.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2018. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako javlja „Sky Italia“, španjolski viceprvak Atlético Madrid intenzivirao je pregovore o prelasku Nikole Kalinića iz AC Milana na Wanda Metropolitano.

Dolaskom Gonzala Higuaina postalo je jasno kako za Nikolu Kalinića više nema mjesta u Milanu. Trener Gennaro Gattuso ima još mladog Patrica Cutronea, a tu je i Andre Silva, što znači da je odlazak hrvatskog napadača gotovo neminovan.

Španjolski klub pregovara s Talijanima o jednogodišnjoj posudbi s obaveznim pravom otkupa na kraju sezone.

Rossoneri nisu pretjerano zadovoljni učincima Kalinića u protekloj sezoni, a s obzirom na veliku aferu koja je uslijedila nakon njegovog izbacivanja iz reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, čini se kako bi promjena sredine hrvatskom napadaču dobro došla.

Međutim, nije dovoljan samo dogovor dvaju klubova i želja Kalinića da surađuje s Diegom Simeoneom. Bivši igrač Hajduka ovisi o - Kevinu Gameiru. Francuski napadač je na izlaznim vratima, u pravcu Valencije, gdje bi također trebao otići na jednogodišnju posudbu. Za njega je interes pokazivala i dortmundska Borussija.

Kalinić bi u Atleticu bio alternativa Antoineu Griezmannu, a ostvari li se ovaj transfer, moguć je čak i njegov nastup u Superkupu Europe, 15. kolovoza, protiv gradskog rivala Reala, u čijim bi mu redovima protivnici bili zemljaci Modrić i Kovačić.

Kopirati
Drag cursor here to close