Povratak ''mošnjaka''

Atletico dočekuje Juve: Hoće li Ronaldo i Simeone opet imati 'feštu od jaj'?

U prošlom ciklusu u okviru osmine finala Simeone je ostao zapamćen po hvatanju za mošnje, okrenut prema publici, na što mu je istom mjerom u drugoj utakmici uzvratio Cristiano Ronaldo.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2019. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sky/AFP / Ronaldo i Simeone: Performans od 20.000 eura

Atlético Madrid i torinski Juventus večeras će ponovno odmjeriti snage na stadionu Wanda Metropolitano - ovaj put u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Bit će to prilika za oživljavanje nekoliko sjećanja, buđenje emocija i strasti, ali i sjajnu nogometnu predstavu.

Trener domaćih Diego Simeone možda će ponoviti svoj način proslave pobjede, ukoliko Atlético nadigra Staru damu, a u prošlom ciklusu u okviru osmine finala Argentinac je ostao zapamćen po hvatanju za mošnje, okrenut prema publici, na što mu je istom mjerom u drugoj utakmici uzvratio Cristiano Ronaldo.

Bio je to legendarni dvoboj u kojem je Atlético prvu utakmicu dobio 2:0, ali su u uzvratu poraženi s glatkih 3:0 i ispali iz daljnjeg natjecanja.

Simeone i Ronaldo svoju su impresioniranost vlastitim mud**a platili po 20.000 eura, koliko im je za kaznu izrekla UEFA.

Uoči novog sraza velikih rivala, obje ekipe nalaze se u diskutabilnoj formi. Atletico je u La Ligi izgubio zadnju utakmicu (0:2) kod San Sebastiana, a Juventus pod Sarrijem ne igra uvjerljivo.

Kod Madriđana u timu nedostaju Morata i Vrsaljko, zbog ozljeda, dok će Juventusu eventualno faliti Pjanić, a odranije je izvan stroja Chiellini. S ozljedama muku muči i Costa Douglas, kao i De Sciglio.

Kopirati
Drag cursor here to close