Božica ne posustaje

Atalanti važna tri boda protiv Napolija; Gol Marija Pašalića

Akcija koja je krenula upravo od bivšeg hajdukovca stigla je na desnu stranu gdje su kombinirali Castagne i Gomez, na kratku je prekinuta, a na posljetku je centaršut Papua Gomeza Pašalić neometan iz blizine glavom preusmjerio u kut vratara Ospine.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2020. u 21:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Mario Pašalić nastavlja s izvrsnim igrama u Atalanti

Atalanta je opravdala ulogu favorita protiv Napolija i slavila u derbiju s 2:0 na svom Atleti Azzuri d’Italija stadionu.

Za 1:0 je u 47 minuti pogodio Mario Pašalić. Akcija koja je krenula upravo od bivšeg hajdukovca stigla je na desnu stranu gdje su kombinirali Castagne i Gomez, na kratku je prekinuta, a na posljetku je centaršut Papua Gomeza Pašalić neometan iz blizine glavom preusmjerio u kut vratara Ospine.

Ubrzo je stiglo povećanje vodstva. Većinu je posla odradio Rafael Toloi koji je protutnjao cijelom desnom stranom napada, da bi na kraju zavrnuo prema lijevoj vratnici prema Belgijanci Gosensu, koji prizemnim udarcem matira ponovno Ospinu za 2:0.

U 89. minuti je mladi hrvatski talent Boško Šutalo doživio svoj debi kada je ušao umjesto Brazilca Toloija.

La Dea je ovom pobjedom na četvrtom mjesto sa 60 bodova, čak 12 više od Rome koja ima utakmicu manje i igra kasnije protiv Udinesea.

Atalnti je čak dostižan i Inter koji je na samo četiri boda više na trećem mjestu.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close