Odšteta za Argentinca

Atalanta traži 10 milijuna za Gomeza

Gomez ima ugovor do lipnja 2023. godine, no nadao se da će ga klub pustiti bez odštete. Međutim, čini se kako od toga neće biti ništa.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2020. u 17:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski nogometni prvoligaš Atalanta tražit će 10 milijuna eura odštete za Argentinca Papu Gomeza (32) koji zbog sukoba s trenerom Gian Pierom Gasperinijem želi u siječnju napustiti klub, objavili su talijanski mediji.

Gomez ima ugovor do lipnja 2023. godine, no nadao se da će ga klub pustiti bez odštete. Međutim, čini se kako od toga neće biti ništa.

La Gazzetta dello Sport otkriva kako je između igrača i vodstva kluba napetost na najvišoj razini i kako se čini malo vjerojatnim da će kapetan napustiti Bergamo bez odštete. Posebice nakon što je Argentinac uoči utakmice s Juventusom pjevao himnu torinskog kluba.

Do sukoba, a navodno umalo i do tučnjave, između Gomeza i Gasperinija je došlo je nakon utakmice protiv Midtjyllanda u 1. kolu Lige prvaka. Trener je od svog igrača tražio da igra više po krilu što se ovom nije svidjelo. Gomez je nastavio  igrati u sredini, pa je u svlačionici zaiskrilo.

Talijani pišu kako su najveći interes za njegove usluge pokazali Milan i Inter.

Papu Gomez stigao je u Atalantu 2014. godine iz ukrajinskog Metalista iz Harkiva i to za 4,5 milijuna eura, prenosi Hina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close