Dogovoreno

Asmir Begović i službeno u Milanu

Informaciju je potvrdio iitalijanski klub na svojoj službenoj stranici gdje su objavili da je Begović stigao na šestomjesečnu posudbu.
Sport / Nogomet | 14. 01. 2020. u 07:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bh. vratar Asmir Begović je i službeno postao novi igrač Milana u kojem će ostati do kraja tekuće sezone, prenosi Anadolija.

Informaciju je potvrdio iitalijanski klub na svojoj službenoj stranici gdje su objavili da je Begović stigao na šestomjesečnu posudbu.

''Nisam imao previše izbora, iako je bilo interesenata. Jedina mogućnost koja je ostala bilo je tražiti neki klub van Otoka. I tu je bilo nekoliko opcija, ali onda je pojavila mogućnost nakon što je Pepe Reina odlučio otići u Aston Vilu. A poziv Paola Maldinija je nešto što se ne odbija'', naglasio je Asmir koji je proteklih mjeseci branio u Azerbejdžanu, u momčadi Qarabaqa koja je pokušala napraviti iskorak u Europi.

A bili su blizu, protiv direktnog konkurenta Apoela su poraženi golom dvije minute prije kraja. Cilj nije ispunjen, posudba je istekla pa je Begović tražio novi klub.

Iz njegovog Bournemoutha nisu željeli niti pod koju cijenu pustiti Begovića u konkurente kada uslijedi borba za opstanak (Aston Vila, West Ham), pa je opet iskusni Trebinjac sreću morao pronaći dalje u Europi. 

Sada je to Milan. Još jedna kako se to kaže Liga petice.

''Jako sam sretan što sam pridružio velikom klubu. Ne mogu dočekati da počnem avanturu s novim suigračima i da pomognem klubu da ostvari ciljeve i bude uspješan. Vidjet ćemo u narednih par dana slijedi proces privikavanja, slijede treninzi, vjerujem da ću se brzo uklopiti u ovu momčad. Moje je da treniram i radim''.

Bh. vratar ima ugovor s Bournemouthom do ljeta 2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close