Hrvatska osovina

Asistencije u novoj pobjedi Intera upisali i Perišić i Brozović

Perišić je bio asistent za prvi gol na utakmici kojega je postigao Lukaku (16), dok je Brozović asistirao Hakimiju (45) za 2:0.
Sport / Nogomet | 05. 12. 2020. u 23:25 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović imali su zapaženu ulogu u 3:1 (2:0) pobjedi milanskog Intera protiv Bologne u susretu 10. kola talijanskog prvenstva.

Perišić je bio asistent za prvi gol na utakmici kojega je postigao Lukaku (16), dok je Brozović asistirao Hakimiju (45) za 2:0.

Perišić je u 16. minuti ubacio s lijevog krila za Lukakua koji je iz prvog pokušaja promašio loptu, no iz drugog je snažnim udarcem zatresao suparničku mrežu.

U posljednjim sekundama prvog poluvremena Brozović je sjajnom parabolom kroz sredinu poslao loptu iza obrane Bologne gdje je utrčao Hakimi i smireno povećao prednost Nerazzurra.

U nastavku je Vignato (67) nakraktko vratio nadu Bologni u pozitivan rezultat, no tri minute potom je Hakimi (70) nakon odličnog solo-prodora preciznim udarcem s više od 20 metara vratio Interu dva gola prednosti.

I Brozović i Perišić su odigrali čitav susret za Inter.

Brozović je imao impresivnu statistiku: jedna asistencija, 87 dodira s loptom, 91 posto točnih dodavanja, 3 ključna dodavanja, 6 (od 8) dobivenih duela i 3 precizne duge lopte.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close