Osvojili turnir

ASC Posušju nogometna drama u Imotskim Poljicima

Dodijeljene su nagrade najboljim sudionicima turnira, pa je tako najbolji vratar turnira Mario Čamber iz ASC Posušje, Matej Gačić iz ekipe Bepo Makarska najbolji je igrač turnira, dok je najbolji strijelac Ivan Vukoja iz MNK Ustanik.
Sport / Nogomet | 24. 07. 2018. u 07:28 D. Lončar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je još jedan Malonogometni turnir u Imotskim Poljicima, posvećen šestorici poginulih vitezova iz Župe sv. Ane.  

Ovogodišnji pobjednik je ASC Posušje, koji je u dramatičnom finalu i pred punim tribinama SC „Franjo Tuđman“, svladao FF Bepa iz Makarske na penale 5:4. Poveo je Bepo 1:0, no momci iz Posušja to vrlo brzo ravnaju na 1:1 i s tim se rezultatom ide na poluvrijeme.

ASC Posušje u drugom dijelu praktički osigurava sve dvojbe oko pobjednika pri rezultatu 5:1. Kad je bilo već sve gotovo, Bepo je počeo trpati pogotke, no kod 5:4 odvijala se prava drama oko jednog spornog faula, koji je izveden tek kada su se strasti smirile.

Možete i sami zaključiti što se zapravo događalo. Bepu je to pak pomoglo da dođe do 5:5 i odvede finalnu utakmicu do vrhunca, koju gubi pri izvođenju penala. U utakmici za treće mjesto Hahari ništa nisu mogli protiv odlično uigranog Ustanika. Poraženi su s visokih 6:1.

Ono što je možda najviše publiku privuklo pored tri finalne utakmice jest ona utakmica finala prezimena u kojoj se također pobjednik nije znao bez dramatičnih penala. Nakon tvrdih 0:0 između Biloša i Ćelića, Biloši prvi puta odnose pobjedu kao najbolji na turniru prezimena – 3:1. Svi su dali svoj obol pobjedi, a svojim obranama i najzaslužnijim za ovaj naslov može se smatrati Ante Biloš – Paska, koji je svojim obranama na terenu radio čuda. P

oslije finala dodijeljene su nagrade najboljim sudionicima turnira, pa je tako najbolji vratar turnira Mario Čamber iz ASC Posušje,  Matej Gačić iz ekipe Bepo Makarska najbolji je igrač turnira, dok je najbolji strijelac Ivan Vukoja iz MNK Ustanik.

Kopirati
Drag cursor here to close