Trakavica se nastavlja

AS otkrio što Modrić traži od Pereza kako bi ostao u Realu

Modrić je spreman ostati, ali pod određenim uvjetima vezanim uz plaću. I
Sport / Nogomet | 07. 08. 2018. u 16:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz izvora bliskih igraču doznajemo da Luka Modrić želi napustiti Real", piše madridski AS, ali i otkriva da je 32-godišnji hrvatski nogometaš spreman saslušati što mu europski prvak ima ponuditi.

AS piše i da je Real s Modrićem u puno boljoj poziciji nego što je bio s Cristianom Ronaldom koji je bio čvrst u namjeri da napusti klub i nego što je trenutno s Mateom Kovačićem koji inzistira na transferu.

Modrić je za razliku od njih spreman ostati, ali pod određenim uvjetima vezanim uz plaću. Inter nudi Modriću četverogodišnji ugovor od 10 milijuna eura po sezoni te transfer u Kinu gdje bi za dvije sezone zaradio još 20 milijuna eura. Tako bi Modrić odlaskom u Inter u šest godina zaradio najmanje 60 milijuna eura, javlja Index.hr.

U Realu ima još dvije godine ugovora prema kojem zarađuje šest i pol milijuna eura. Nitko ne garantira Modriću da će mu po isteku aktualnog ugovora Real produžiti ugovor, a posebno ne pod uvjetima kakve mu nudi Inter.

"Ako se Real može približiti Interovoj ponudi, Modrić će sigurno izabrati ostanak u Madridu. Ovdje je osvojio četiri Lige prvaka i idol je navijača. Njegova ljubav i poštovanje prema klubu odigrat će veliku ulogu u donošenju odluke, ali veliku ulogu će odigrati i novac jer će uskoro proslaviti 33. rođendan i ovo mu je možda posljednja prilika za veliki ugovor", stoji u tekstu AS-a.

Madriđani još pišu da će se Modrić ako odluči otići morati zamjeriti predsjedniku Florentinu Perezu i navijačima jer će ga pristati pustiti tek ako javno poruči da će napustiti klub.

Kopirati
Drag cursor here to close