Konačno?

AS: James Rodriguez prelazi u redove ljutog Realovog rivala

Ostalo je još da se završe neke sitnice između dva kluba, a vjeruje se kako će igrač i Atletico Madrid vrlo brzo pronaći zajednički jezik, jer je Kolumbijac već odavno zainteresiran za prelazak u taj klub.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2020. u 16:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / James Rodriguez (Real Madrid)

Ako je vjerovati onome što piše španjolski list AS, onda će transfer Kolumbijca Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida konačno biti kompletiran i prestat ćemo slušati silne špekulacije o njegovoj budućnosti.

James se u proteklih nekoliko mjeseci povezivao sa gotovo svakim europskim klubom za kojeg se pretpostavljalo da ga može platiti.

U posljednje vrijeme knjiga je spala samo na jedno ime - Atletico Madrid. 'Colchonerosi' su navodno u pregovorima s gradskim rivalom oko ovog transfera i stvar je 80 posto završena, prenosi spomenuti izvor.

Ostalo je još da se završe neke manje krupne stvari između dva kluba, a vjeruje se kako će igrač i Atletico Madrid vrlo brzo pronaći zajednički jezik jer je Kolumbijac već odavno zainteresiran za prelazak u taj klub.

Inače, James je u protekle dvije sezone bio član Bayerna, ali njemački velikan nije odlučio otkupiti njegov ugovor od Reala. Vratio se u Madrid u ljeto 2019. godine, ali ni ove godine za njega nema mjesta u ekipi. Upisao je do sada samo sedam utakmica u La Ligi i pri tome ostvario učinak od jednog gola i jedne asistencije.

Cijena koju će platiti Atletico za Jamesa bi trebala biti 25 milijuna eura. Rodriguez je u posljednjoj godini ugovora pa je cijena nešto niža od realne.

Kopirati
Drag cursor here to close