Ne može nastaviti posao

Arslan: Vraćam se u Tursku, ali ponosan sam što sam bio u Zenici

Arslan se zahvalio svima s kojima je surađivao, kao i ljudima u gradu koji su ga, napomenuo je, primili izvrsno, ali je najavio i kako se nakon ove utakmice vraća u Tursku.
Sport / Nogomet | 25. 05. 2019. u 20:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelik i Široki Brijeg remizirali su u derbiju 33. kola BHT Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine, ali treneri obje ekipe bili su zadovoljni činjenicom da su osvojili po bod.

''Mogu reći da je rezultat, stvarno, realan. Obje su ekipe zaslužile po bod. Čestitam Čeliku na tvrdim i dobrim igrama ovog proljeća'', kazao je pomoćni trener Aleksandar Vlaho, koji je istaknuo kako su ispunili klupski cilj.

Pogotovo što su, nakon što je u toku sezone njegov šef Goce Sedloski preuzeo tim, uz treće mjesto i osvojena 54 boda, igrali i finale Kupa BiH.

''Ostaje samo žal što se nismo uspjeli bolje predstaviti u finalu Kupa BiH, prije svega u prvom meču u Sarajevu. U drugoj utakmici nismo imali ni puno sreće, ali, kada se sve sabere, ovo je bila uspješna sezona'', dodao je.

''Utakmica je bila dobra, a rezultat realan. Utakmica je imala i svoj ritam, bez obzira na to što nije imala rezultatski značaj. Čestitam svim igračima, ali mi je žao što se jedan njihov igrač povrijedio'', kazao je trener Čelika Cihat Arslan, koji je gostima poželio puno uspjeha na euro-sceni i naredne sezone.

Arslan se zahvalio svima s kojima je surađivao, kao i ljudima u gradu koji su ga, napomenuo je, primili izvrsno, ali je najavio i kako se nakon ove utakmice vraća u Tursku.

''Sretan sam i ponosan što sam upoznao sve ove ljude. Sada ne mogu nastaviti posao, ali, možda, nekada opet dođem'', kazao je Arslan, koji je uvjeren da za Čelik predstoje bolji dani te da će naredne sezone biti i bolje plasiran nego ove, kada su s 43 boda zauzeli sedmo mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close