U ograničenom broju

Arsenalovi navijači napokon na tribinama

Arsenal objavio je u srijedu na svojim službenim stranicama da će navijači od 3. listopada moći s tribina pratiti domaće utakmice.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2020. u 16:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski prvoligaš Arsenal objavio je u srijedu na svojim službenim stranicama da će navijači od 3. listopada moći s tribina pratiti domaće utakmice u ograničenom broju.

Tada će na Emiratesu gostovati Sheffield United, a klub će održati posebno izvlačenje za vlasnike sezonskih ulaznica kako bi se odredilo tko može doći gledati utakmicu.

Pritom će se poštivati svi zahtjevi nadležnih tijela i zdravstvenih službi u Velikj Britaniji. Prva domaća utakmica Arsenala u sezoni 2020./21. protiv West Hama igra se 20. rujna pred praznim tribinama.

Klub nije objavio koliko će gledatelja moći biti na stadionu na utakmici protiv Sheffield Uniteda, ali u stalnom su kontaktu s vlastima i medicinskim tijelima koji će odrediti brojčani okvir za povratak na stadion Emiratesa.

Prošlog vikenda na pripremnoj utakmici između Brightona i Chelseaja vlasti su dopustile da na tribinama bude 2.524 gledatelja i to je bila prva nogometna utakmica u Engleskoj s gledateljima od ožujka, prenosi Hina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close