Robbie Burton

Arsenalov kapetan potpisuje za Dinamo

Dinamo je zadnjeg dana prijelaznog roka za Hrvatsku zgotovio dva posla.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2020. u 12:49 Jutarnji list

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je zadnjeg dana prijelaznog roka za Hrvatsku zgotovio dva posla. Prvi je već najavljeni Lirim Kastrati (21), krilo Lokomotive i reprezentativac Kosova, koji dolazi na ljeto za odštetu od dva milijuna eura, a potpisat će petogodišnji ugovor, no drugi je veliko iznenađenje.

Riječ je Robbieju Burtonu (20), kapetanu U23 momčadi Arsenala i reprezentativcu (U19) Walesa, 176 cm visokom vezistu, otprilike pet puta jeftinijem od Kastratija.

Burton je igrao protiv Dinama 17. prosinca u dvoboju skupine International Premier League Cupa (3-2 za “topnike”) i bio ponajbolji na terenu, u ponedjeljak je bio na liječničkim pregledima u Zagrebu, a potpisat će petogodišnji ugovor, možda već danas biti predstavljen, kao i nedavno pridošli Argentinac Matias Godoy (18). I Burton će vjerojatno prvo u drugu momčad, kod Igora Jovićevića.

Navijači Arsenala na društvenim mrežama nisu pretjerano oduševljeni ovaim trasnferom jer većina smatra kako je Burton trebao uskoro zaigrati i za prvu momčad i biti jedna od zvijezda u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close