Premier League

Arsenal na Emiratesu izgubio od Evertona, presudio autogol vratara

Pobjednik je odlučen u 76. minuti, kad je Richarlison prošao po desnoj strani u uputio loptu pred Arsenalova vrata. Domaći čuvar mreže bio je na prvoj vratnici i u pokušaju da izbije loptu učinio je to iznimno nespretno...
Sport / Nogomet | 23. 04. 2021. u 23:22 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Arsenala doživjeli su 13. poraz u ovoj sezoni Premierlige, a tri boda s Emirates stadiona odnio je Everton zahvaljujući autogolu domaćeg vratara Bernda Lena (0:1).

Pobjednik je odlučen u 76. minuti, kad je Richarlison prošao po desnoj strani u uputio loptu pred Arsenalova vrata. Domaći čuvar mreže bio je na prvoj vratnici i u pokušaju da izbije loptu učinio je to iznimno nespretno te mu se ona odbila od noge i završila u mreži.

Everton je s 52 boda i dalje na osmom mjestu, a Arsenal jedno mjesto iza s 46 bodova. No, plava momčad iz Liverpoola je u utrci čak i za mjesto u Ligi prvaka, jer za četvrtim Chelseajem zaostaje samo tri boda uz isti broj utakmica.

Dvoboju Arsenala i Evertona prethodili su prosvjedi navijača Topnika koji su se okupili pred stadionom u velikom broju kako bi poručili većinskom vlasniku Arsenala Amerikancu Stanu Kroenkeu da ode iz Arsenala zbog angažmana kluba u osnivanju, zasada propalog, projekta Superlige.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close