Direktor Sassuola

Arsenal jedini dao realnu ponudu za Locatellija

Svojim partijama na Euru Locatelli je postao najtraženiji igrač talijanske nogometne reprezentacije.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2021. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor Sassuola Giovanni Carnevali izjavio je da je Arsenal zasad jedini klub koji je dao realnu ponudu za reprezentativnog veznjaka Manuela Locatellija (23), koji pruža odlične partije na Euru za "Azzurre".

"Razmišljamo o njegovoj budućnosti, ali trenutno ga ne želimo opterećivati pričama o transferu kako bi ostao fokusiran na nastupe za reprezentaciju. Od talijanskih klubova zasad smo jedino razgovarali sa Juventusom, a najrealniju ponudu dao je engleski Arsenal", izjavio je za talijanske medije Carnevali.

Svojim partijama na Euru Locatelli je postao najtraženiji igrač talijanske nogometne reprezentacije.

No, Sassuolu se ne žuri jer se nada da bi mogli dobiti 50 milijuna eura za svog veznjaka. Talijanski mediji tvrde da je Juventus ponudio 30 milijuna eura i još jednog igrača. Za Locatellija interes pokazuju i Chelsea, Manchester United i Tottenham.

Locatelli je prošao Milanovu omladinsku školu i za "Rossonere" je u tri sezone odigrao 63 utakmice, a onda 2018. prešao u Sassuolo gdje je odmah postao standardni prvotimac.

Za talijansku reprezentaciju debitirao je u rujnu prošle godine i dosad je u 13 nastupa postigao tri gola, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close