Topnici bez baruta

Arsenal izgubio i od Brightona

Topnici su sve dalje od mjesta koje vodi u Europu, u najgorem su nizu od 2002. godine
Sport / Nogomet | 04. 03. 2018. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal je doživio još jedan bolan udarac, izgubio je na gostovanju kod Brightona s 2:1 i ostao je s osam bodova manje i utakmicom više od Chelseaja i mjesta koje vodi u Europu, prenosi Goal.com.

Gostujući su navijači vikali "Wenger out", a i tribina je bila puna tih transparenata.

Domaćin je poveo u 7. minuti golom Lewisa Dunka, a u 26. minuti je Glenn Murray povisio na 2:0. U završnici prvog dijela Pierre-Emerick Aubameyang je smanjio rezultat i činilo se kako će Arsenal u nastavku okrenuti rezultat. Međutim, domaćin se uspio obraniti i zasluženo je osvojio tri boda.

Dodajmo i da je Sead Kolašinac u 63. minuti 'raznio' Schelotta ramenom u lice!  Prošao je bez kartona, a siroti je Schelotto morao izaći iz igre.


Zanimljivo, posljednji put Brighton je pobijedio Arsenal u rujnu 1982. godine. Nakon toga nisu igrali previše. Četiri puta, a sva četiri puta slavio je Arsenal.

Rezultati by SofaScore

U zadnjih šest susreta "Topnici" su izgubili tri utakmice u prvenstvu (Brihgton 1:2, Manchester City 0:3, Tottenham 0:1), finale Liga kupa (Manchester City 0:3), te jednu utakmicu u Europskoj ligi (Ostersunds 1:2). Jedinu pobjedu ostvarili su protiv švedskog Ostersundsa (3:0) u prvom susretu 16-ine finala Europske lige.

Kopirati
Drag cursor here to close