Remi

Arsenal i Liverpool remizirali u velikom derbiju

Redsi poveli nakon katastrofalne reakcije vratara Topnika, Lacazette majstorijom bacio Emirates u trans
Sport / Nogomet | 03. 11. 2018. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Arsenal i Liverpool odigrali su 1:1 u velikom derbiju 11. kola engleskog nogometnog prvenstva. 

U derbiju 11. kola Premier lige između Arsenala i Liverpoola na Emiratesu u subotu navečer, završilo je 1-1.

Bio je ovo test za Arsenal koji je nakon poraza od Chelseaja i Manchester Cityja u prva dva ligaška kola nanizao sedam pobjeda i jedan remi te se priključio vrhu Premiershipa u borbi za naslov prvaka Engleske. Sedmi put zaredom Arsenal nije uspio pobijediti Liverpool, piše net.hr.

Redsi su u London stigli na diobi prvog mjesta s Manchester Cityjem, a eventualni kiks dao bi malo prostora Građanima koji su se sutrašnjom eventualnom pobjedom protiv Southamptona mogli odvojiti na vrhu. Redsi su poveli u 61. minuti kad je Milner iskoristio veliku pogrešku Lena.

Milner je pokupio odbijenu loptu i sa ruba šestnaesterca uputio udarac koji ulazi u donji lijevi kut. Bernd Leno nije mogao sačuvati svoju mrežu. U 8.2 minuti, Alexandre Lacazette svladao je golmana solo akcijom za svoj peti gol u sezoni.

Što se tiče hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, on je propustio derbi, nije se našao na popisu igrača za dvoboj na Emiratesu, a izvori bliski klubu s Anfielda otkrili su kako nije mogao nastupiti zbog, kako kažu, manje ozljede.

Hrvatski branič od ranije je imao velikih problema s trbušnim mišićima, zbog čega je propustio početak sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close