Sampaoli se premišlja

Argentina na SP bez Dybale i Icardija?

Dva aduta mogla bi izostati i u prijateljskim utakmicama protiv Italije i Španjolske koje su na rasporedu u petak i u utorak.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2018. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezde Serie A Paulo Dybala i Mauro Icardi u argentinskoj reprezentaciji mogli bi se susresti s neugodnim vijestima uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Prema zadnjim podacima, dva aduta mogla bi izostati i u prijateljskim utakmicama protiv Italije i Španjolske koje su na rasporedu u petak i u utorak.

Dok argentinski izbornik Jorge Sampaoli sastavlja momčad koja će igrati na SP-u u Rusiji za manje od tri mjeseca, Juventusova zvijezda Dybala i Interov Icardi tek čekaju hoće li vidjeti svoje ime na popisu, javlja Hina.

''Trenutno nisam siguran koliko Dybala može pridonijeti momčadi. Morali smo evaluirati jesu li drugi igrači u boljoj poziciji od njega ili ćemo trebati raditi na njegovoj igri kako bi se popravila", izjavio je Jorge Sampaoli.

Bivši izbornik čileanske reprezentacije istaknuo je kako se ne radi o tome jesu li oni talentirani ili ne, već je glavno pitanje mogu li se priviknuti na nov sustav igre. Dok je Dybala zabio 21 gol za Juventus ove sezone, a Icardi 22 u 26 utakmica za Inter Milan, Sampaoli ističe kako je slučaj veoma sličan kod obojice.

''Moram gledati na dobrobit momčadi. Iako sam razradio teoriju s Icardijem, smatram da to nije moguće izvesti u tako kratkom roku. Ne odbacujem ga, ali kao trener Argentine moram se fokusirati na važnije stvari na terenu'', rekao je Sampaoli, javlja Hina.

Argentina je na SP u Rusiji u skupini D s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

Kopirati
Drag cursor here to close