Treće "ukazanje" u Zrinjskom

Arežina: Kao da nikada nisam odlazio

Triput je dosad Filip Arežina dolazio u Zrinjski, a onda odlazio iz njega.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2020. u 11:02 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
Prvi put je došao kao mlad igrač iz Sloge Uskoplje, a otišao kao izgrađen u Olimpik iz Sarajeva. U drugom navratu dogurao je i do seniorske reprezentacije BiH, ubilježivši nastup u ljeto 2016. u prijateljskoj utakmici s Japanom, kod izbornika Mehmeda Baždarevića.
 
Ovog ljeta došao je treći put i to nakon što je u Tuzla Cityju pokazao da je jedan od najboljih veznih igrača u Premijer ligi.
 
 
''Ovo mi je treći dolazak u klub. U Zrinjskom je dosta ljudi koji rade u klubu koji su bili i tad, a također i par igrača. Zato se osjećam kao da nikada nisam otišao i jako sam sretan što sam se vratio. Nadam se da ću opravdati moje dovođenje'', rekao je Arežina za Zrinjski TV.
 

Mostarski klub je tijekom ljeta ostao bez puno igrača, pogotovo u veznom redu, ali 27-godišnjak iz Uskoplja vjeruje da su Plemići dovoljno jaki za titulu.

''Imamo jako dobrih igrača, sposobnih da riješe utakmicu u svakom trenutku, a to je jako dobro za nas. Glavni i osnovni cilj je da vratimo titulu u Mostar. Imamo ekipu za takvo što i to možemo napraviti. Najozbiljniji konkurenti će nam biti Sarajevo, Željezničar, donekle i Borac'', zaključio je Filip Arežina.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close