Ranio pjevača

Arda Turan osuđen na zatvorsku kaznu od skoro tri godine

Turan je nakon presude na društvenim mrežama objavio poruku u kojoj se ponovno ispričao javnosti, klubu i posebno mladima koji ga uzimaju za uzora.
Sport / Nogomet | 11. 09. 2019. u 16:23 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turski nogometaš Arda Turan osuđen je na dvije godine, osam mjeseci i 15 dana zatvorske kazne zbog ranjavanja pjevača Berkaya Sahina, nošenja vatrenog oružja bez dozvole i izazivanja opće opasnosti upotrebom vatrenog oružja.

Izricanju presude Suda u Istanbulu nazočio je pjevač Berkay Sahin i pravni zastupnik Turana.

Turan je oslobođen optužnice za seksualno uznemiravanje, a za nošenje oružja bez dozvole mu je izrečen desetomjesečni zatvor. Još deset mjeseci zatvora mu je izrečeno zbog upotrebe vatrenog oružja i izazivanja općeg straha i panike. Za ranjavanje upotrebom vatrenog oružja izrečena mu je zatvorska kazna u trajanju od jedne godine i 15 dana.

Turan je nakon presude na društvenim mrežama objavio poruku u kojoj se ponovno ispričao javnosti, klubu i posebno mladima koji ga uzimaju za uzora, prenosi N1.

“Srž ovog slučaja nisu kazne koje sam dobio za greške koje sam počinio zbog klevete kojoj sam bio izložen, već je udarna vijest da sam oslobođen optužbe za zlostavljanje“, poručio je Turan i dodao da nije, niti bi ikada mogao tako uznemiravati nekog.

Budući da Turan ranije nije kažnjavan, sud je naredio odgodu izvršenja sve tri presude.

Kopirati
Drag cursor here to close