"Lutke od krvi bez trunke ideje"

Antonio Conte primio ozbiljnu prijetnju: Metak u pismu!

Poduzimaju se sigurnosne mjere za zaštitu trenera Intera Antonija Contea, a policija je trenutno prisutna izvan njegove kuće i u klupskim prostorijama za treninge.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2019. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Antonio Conte, trener milanskog Intera

Antonio Conte morao je nazvati policiju zbog onog što se dogodilo protekli tjedan u Milanu, kao i obavijestiti klub zbog prijetnji smrću.

Naime, Conte je primio anonimno prijeteće pismo zajedno s metkom u koverti. Gazzetta dello Sport i Corriere della Sera navode kako je u pismu osim metka bilo i niz prijetećih poruka treneru Nerazzurra.

To je poznati oblik zastrašivanja, a u Italiji su obično takve prijetnje adresirane na političare.

Corriere dello Sera izvijestio je da se poduzimaju sigurnosne mjere za zaštitu trenera Intera Antonija Contea, a policija je trenutno prisutna izvan njegove kuće i u klupskim prostorijama za treninge.

Policija analizira svaki dokaz koji ima u pokušaju da identificira pošiljaoca prijeteće poruke i zasad će se nadzor na Conetom nastaviti.

Inter se inače nalazi na drugom mjestu Serie A odmah iza Juventusa (bod razlike). Conteova momčad ima 31 bod iz 12 kola s trenutno samo jednim prvenstvenim porazom.

Inter iza sebe ima niz razočaravajućih sezona, jer glavni cilj - osvajanje prvaka Italije - odavno im ne polazi za nogom. Prvaci su zadnji put bili 2010. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close