Klupa

Antonio Conte odbio Romu

''Klub ima strastvenu atmosferu koja ga okružuje. Međutim, trenutno ne postoje uvjeti, ali siguran sam da ću jednog dana biti trener Rome'', rekao je Conte.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2019. u 12:07 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Antonio Conte je potvrdio da ovog ljeta neće sjesti na klupu Rome pa su u igri za dovođenje provjerenog trenera ostali Juventus, Inter i Milan.

Izgledalo je kao da će Roma dobiti bitku za Contea, jer mu je ponudila godišnju plaću od 9,5 milijuna eura. Međutim, Conte je kazao da trenutno ne postoje uvjeti kako bi preuzeo trenersku poziciju u Romi.

''Zaljubio sam se u Rim, gdje sam provodio mnogo vremena tijekom dvije godine kada sam bio izbornik Italije. Na Olimpicu osjećate strast navijača, koji žive za nogomet s posebnim intenzitetom, koji su ludi za Romom i žive za nju. Klub ima strastvenu atmosferu koja ga okružuje. Međutim, trenutno ne postoje uvjeti, ali siguran sam da ću jednog dana biti trener Rome'', kazao je Conte za talijanske medije.

Conte je nakon sjajne igračke karijere bio trener Arezza, Barija, Atalante, Siene, Juventusa i Chelseaja, a od 2014. do 2016. godine sjedio je na klupi reprezentacije Italije.

Kopirati
Drag cursor here to close