Zrinjski-Spartak

Ante Miše uvjeren u pobjedu: Idemo u drugo pretkolo Lige prvaka

''Neki igrači su nam ostali dužni u toj utakmici, a sutra imaju priliku da dokažu da ekipa Spartaka nije bolja od Zrinjskog'', rekao je strateg Plemića.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2018. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želio bih prvo čestitati nekadašnjem Plemiću, današnjem kralju, Luki Modriću, kako u osobno ime, tako i u ime Zrinjskog. Upućujemo mu čestitke na fantastičnim igrama i najbolje igrača SP-a i na uspjehu koji će se teško ponoviti. Jer, tko je od Plemića postao kralj?'', tim riječima počeo je trener Zrinjskog Ante Miše press konferenciju koja je održana povodom utakmice između Zrinjskog i Spartaka.

Bljesak.info / S konferencije za medije HŠK Zrinjski

Dodao je kako nisu zadovoljni rezultatom prve utakmice gdje su do 70. minute imali povoljan rezultat od 0:0, ali ostali su bez jednog igrača i to ih je, kako kaže, poremetilo.

''Rezultat je aktivan, 1:0 nije nenadoknadivo, a ono što mi daje nadu i za pravo da ćemo odigrati drugačije, jeste to da mi nismo bili na svojih 100%. Nismo bili ni na 70%. Neki igrači su nam ostali dužni u toj utakmici, a sutra imaju priliku da dokažu da ekipa Spartaka nije bolja od Zrinjskog'', rekao je strateg Plemića.

Bljesak.info / S konferencije za medije HŠK Zrinjski

Ostavit će, dodaje, srce na terenu i pokušati pobijediti kvalitetom igre i plasirati se u drugo pretkolo Lige prvaka.

''Morat ćemo biti kompaktni i homogeni u svim linijama i morat ćemo iskorstiti šansu čim se ona stvori. Tako je to u europskim utakmicama - edna ili dvije šanse i ti moraš zabiti gol'', razmišljanja je trener Zrinjskog.

Bilo bi idealno, kaže, da postignu gol u početku utakmice.

''Očekujemo dobru utakmicu sa puno Ultrasa i navijača gdje će do izražaja doći kolektv, zajedništvo i kompaktna igra, a  onda će iskočiti i pojedinac'', kaže Miše.

Kada je u pitanju igrački kadar, dodaje da u karantenu danas u Čapljinu ide 19 igrača.

Bljesak.info / S konferencije za medije HŠK Zrinjski

''Ne idu Marković, Šutalo, Čirjak, Barić, Vrljićak, Miketek i Bekić koji nije još spreman za utakmicu radi ozlijede'', dodaje Miše.

Sastav ću ovoga puta, rekao je novinarima, zadržati za sebe i neposredno prije utakmice će odlučiti kojih 11 će istrčati na teren.

Utakmica između Zrinjskog i Spartaka igra se u srijedu u 19.00 sati na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog poraženi su proteklog tjedna rezultatom 1:0 u utakmici prvog pretkola Lige prvaka protiv slovačkog Spartaka iz Trnave. Jedini pogodak za domaćine postigao je Jirka u 79. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close