Veliki hercegovački derbi

Angelov za Bljesak: U hercegovačkom derbiju hrabro i taktički zrelo od prve minute

U odličnu atmosferu i sjajan derbi vjeruje i makedonski napadač Viktor Angelov, velika uzdanica Širokog Brijega kojem će ovo biti prvi hercegovački derbi pred domaćim navijačima.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2020. u 14:31 I.K. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju večer u 18 sati na Pecari očekuje nas novi veliki hercegovački derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog. Obje momčadi s mnogo optimizma dočekuju ovaj dvoboj nakon kvalitetnog ulaska u proljetni dio sezone i prolaska u polufinale Kupa BiH.

Isto takvo ozračje vlada i među navijačima ovih dviju momčadi kojima je veliki hercegovački derbi uvijek „više od obične utakmice“. Zato nema sumnje kako će rasprodane tribine Pecare i ove nedjelje zdušno navijati za svoje pulene. Naravno, oni sretnici koji su uspjeli nabaviti svoj vrijedni papirić, jer je kapacitet stadiona bio ograničen zbog suspenzije sjeverne tribine.

U odličnu atmosferu i sjajan derbi vjeruje i makedonski napadač Viktor Angelov, velika uzdanica Širokog Brijega kojem će ovo biti prvi hercegovački derbi pred domaćim navijačima.

''S velikim nestrpljenjem čekam svoj prvi hercegovački derbi na Pecari. Iako imamo nekoliko ozlijeđenih igrača, naše su ambicije jasne. Na Pecari nas zanima samo pobjeda'', poručio je Viktor Angelov u razgovoru za Bljesak.info, a zatim se osvrnuo i na kvalitetu Mostaraca.

''Zrinjski je doveo provjerene igrače koji dobro poznaju ligu i sigurno su kvalitetniji nego u prvom dijelu sezone, a to potvrđuju i njihove tri pobjede ovog proljeća. No, nema straha, znamo što nas čeka. Ako odigramo hrabro i taktički zrelo kao jesenas u Mostaru (1:3), ne sumnjam u pozitivan ishod. Uostalom, tako ćemo se i postaviti od prve minute'', dodao je ovaj sjajni Makedonac.

Informacije radi onih koji nisu nabavili svoje ulaznice, veliki hercegovački derbi s Pecare izravno će televizijski prenositi Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close