Da može vratiti vrijeme...

Andy Robertson: Žao mi je zbog onog što sam učinio Messiju

"Fabinho i ja smo ga pratili i svi smo se našli na travi. Gurnuo sam ga malo po kosi. Nije bio sretan zbog toga. Nikada to ne bih ponovio, to je sigurno. Bio je to znak nepoštovanja prema najboljem igraču koji je ikada igrao ovu igru"
Sport / Nogomet | 08. 05. 2020. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Andy Robertson i Lionel Messi

Prošlo je godinu dana od uzvratne utakmice Liverpoola i Barcelone i četiri gola Redsa za eliminaciju Katalonaca iz Lige prvaka.

Dobar povod da Peter Crouch u svom podcastu ugosti Andyja Robertsona, tadašnjeg i sadašnjeg člana postave kluba s Anfielda.

Andy Robertson najprije je srušio Lionela Messija, a zatim ga gurnuo rukom u glavu, protrčavši pored njega. Na njegovu sreću, sudac to nije vidio. Da može vratiti vrijeme, Robertson kaže da to nikada ne bi ponovio.

Video: This is what happened between MESSI & Andrew Robertson

"Fabinho i ja smo ga pratili i svi smo se našli na travi. Gurnuo sam ga malo po kosi. Nije bio sretan zbog toga. Nikada to ne bih ponovio, to je sigurno. Bio je to znak nepoštovanja prema najboljem igraču koji je ikada igrao ovu igru", rekao je Robertson.

"Ta utakmica je bila... Nikada nije bilo tako u svlačionici. Bili smo toliko motivirani. I onda se to dogodilo. Bio je na travi. Ne znam što me spopalo. Žalim zbog tog postupka, ali to je nešto što mi nitko ne zaboravlja što i nije najbolje. Da sam razmišljao, nikada to ne bih uradio. Jednostavno, nisam razmišljao", zaključio je Robertson.

Kopirati
Drag cursor here to close