:) Krama ''onima koji čuju, a ne vide"

Andrej Kramarić objasnio 'no-look' penal o kojem svi pričaju

"Mi igrači često znamo vizualizirati utakmicu, pa sam ja tako uoči jučerašnje već 'vidio', ako bude rezultat 3:0 za nas i ako budem izvodio penal, da ću ga pucati točno tako, s pogledom u suprotnu stranu. Eto, ispalo je dobro"
Sport / Nogomet | 28. 06. 2020. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: GiveMeSport / Andrej Kramarić izvodi jedanaesterac protiv Borussije Dortmund

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić oduševio je nogometni svijet s jučerašnja četiri od četiri pogotka na terenu Borussije Dortmund.

Ne samo da je s ta četiri gola velikim njemačkom klubu postao igrač kola, nego je postigao i neke rekorde u svojoj karijeri i u Bundesligi.

S ova četiri gola, Kramarić se upisao u povijest kao prvi igrač u povijesti Bundeslige koji je Borussiji, i to na njenom stadionu, zabio četiri gola.

Osim što je prvi koji je zabio Borussiji, Kramarić je i prvi igrač u povijesti Hoffenheima, koji je zabio toliko golova u jednoj utakmici.

S ova četiri gola Kramarić je stigao i do 62 gola u Bundesligi, čime se opasno približio zasad najefikasnijem Hrvatu u Njemačkoj, Ivici Oliću, strijelcu 72 gola.

U mnoštvu novinarskih pitanja posebno zanimljivim se čini ono: kako je došao na ideju da izvede jedanaesterac kako ga nitko u profesionalnom nogometu, barem ne na najvišoj razini, još nije izveo, a da to pamtimo - bez gledanja, ili preciznije, gledajući u suprotnu stranu?!

"Mi igrači često znamo vizualizirati utakmicu, pa sam ja tako uoči jučerašnje već 'vidio', ako bude rezultat 3:0 za nas i ako budem izvodio penal, da ću ga pucati točno tako, s pogledom u suprotnu stranu. Eto, ispalo je dobro, iako na treninzima budem i precizniji", kazao je popularni Krama za Tportal.

Video: BORUSSIA DORTMUND 0 x 4 HOFFENHEIM

Nakon utakmice, ulogirao se na društvenu mreži u poslao poruku Bobbyju Firminu, naravno s fotografijom sebe kako izvodi taj spektakularan jedanaesterac.

Zašto baš njemu i je li zvijezda Liverpoola odgovorila?

"Koliko sam pratio, nije još. Znam da je on dobio na tisuće poruka otkad je postao prvak s Liverpoolom. Ali pratimo se, tako da bude poruku vidio prije ili kasnije. I inače smo u dobrim odnosima, a prije SP-a, na Anfieldu smo mijenjali dresove kada se igrala utakmica između Brazila i Hrvatske. Osim toga, i on je bio igrač Hoffenheima pa se zato i pratimo", objasnio je Kramarić za Tportal.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@roberto_firmino  FearNO

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Kopirati
Drag cursor here to close