Preskup

Andrej Kramarić ipak neće prijeći u Bayern; Hoffenheim traži puno novca

Kramarić navodno nije bio jedini na Bayernovoj listi potencijalnih pojačanja, ali ispostavilo se da je preskup i zato su odustali od njega.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2020. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Andrej Kramarić odigrao je 134 utakmice za Hoffenheim u Bundesligi i postigao 67 pogodaka

Proteklih dana mediji su se raspisali kako Andrej Kramarić (29) prelazi u Bayern, ali najnovija informacija Bilda kaže kako od tog posla nema neće biti ništa.

Sportski direktor Hasan Salhamidžić (43) prije nekoliko dana obratio se agenciji koja zastupa Kramarića, ali je u međuvremenu Braco povukao ručnu, piše Bild.

Kramarić navodno nije bio jedini na Bayernovoj listi potencijalnih pojačanja, ali ispostavilo se da je preskup i zato su odustali od njega.

Bild tvrdi kako Hoffenheim nije želio pustiti Vatrenog ukoliko Bavarci ne plate 40 milijuna eura. To je, međutim, previše novca za dovođenje igrača koji bi bio backup Lewandowskom. 

Bayernov trener Hansi Flick (55) bio je prilično zagrijan za najboljeg strijelca Hoffenheima, a nakon utakmice njemačkog superkupa protiv Borussije izjavio je kako odlično poznaje Kramarića, kazavši kako se radi o jednom od najboljih igrača Bundeslige.

Dodao je kako treba pričekati razvoj događaja, ali je ostavio nadu da bude prjatno iznenađen odlukom uprave kluba.

Međutim, neće biti iznenađenja, Kramarić neće postati igračem Bayerna, tako da bavarski velikan "još uvijek traži pojačanje za sezonu s prokleto gustim rasporedom", navodi Bild.

Kopirati
Drag cursor here to close