Planiraju velike rezultate

Uprava bihaćkog Jedinstva angažirala Vladu Jagodića

Stručni stožer će od sljedeće sezone predvoditi nekadašnji izbornik mlade reprezentacije BiH Vlado Jagodić.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2018. u 16:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Jedinstvo i Grad Bihać zajednički ulaze u ambiciozan projekt potpune reorganizacije ovog sportskog kolektiva.

Novoizabrani klupski predsjednik Ismet Hadžimuratović  najavio je brojne sportske i infastrukturne novine. 

''Formirali smo respektabilan stručni stožer i značajno osnažili igrački kadar za predstojeću natjecateljsku sezonu. Uskoro krećemo s rekonstrukcijom tribina i svlačionica, te izgradnjom pomoćnog terena s umjetnom travom. Nemam čarobni štapić, ali ću učiniti sve da ovdje organiziramo pravi europski klub'', istaknuo je Hadžimuratović. 

Stručni stožer će od sljedeće sezone predvoditi nekadašnji izbornik mlade reprezentacije BiH Vlado Jagodić. 

''Privilegija je raditi u klubu koji sljedeće godine obilježava 100 godina postojanja. Uprava mi je već dokazala ambiciju, a zadovoljan sam i raspoloživim igračkim kadrom. Već sljedećeg tjedna putujemo na Jahorinu, gdje ćemo se zadržati dva tjedna. U tom razdoblju ćemo dovesti i pojačanja na deficitarnim pozicijama u timu'', , rekao je šef struke u bihaćkom Jedinstvu. 

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić još jednom je naglasio maksimalnu podršku ovom projektu. 

''Napokon su Jedinstvo preuzeli uspješni poslovni ljudi, sa jasnom idejom i ciljem. Financijska pomoć  Gradske uprave nikada nije dolazila u pitanje, a naročito ne sada. Jedinstvo je nekada bilo naš brend i to će ponovo biti'', kazao je Fazlić na današnjoj konferenciji za medije. 

Nogometni klub Jedinstvo podržat će i brojni navijači, pokretanjem i sudjelovanjem u akciji "jedan navijač - dvije stolice", kojom će se do početka natjecateljske sezone osigurati  zamjena stolica na tribinama Gradskog stadiona u Bihaću.

Kopirati
Drag cursor here to close