Odgovor novinarima

Allegri o mogućem odlasku iz Juventusa: Redovno novinari piše kako odlazim

Uoči velikog gradskog derbija s Torinom Allegrija su novinari pitali kako reagira na tvrdnje da će ga u klubu zamijeniti Antonio Conte.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2019. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Juventusa Massimiliano Allegri je na tvrdnje pojedinih medija o njegovom odlasku iz Stare dame kazao da se već odavno iznose takve špekulacije o njemu, prenosi Anadolija.

Posljednjih dana brojni mediji u Italiji pisali su da Allegri odlazi iz kluba.

Uoči velikog gradskog derbija s Torinom Allegrija su novinari pitali kako reagira na tvrdnje da će ga u klubu zamijeniti Antonio Conte.

"Novinari imaju pravo pisati ono što vide i čuju. Ali uvijek iste stvari, redovno se piše kako odlazim, a ja sam ovdje već pet godina. Imat ćemo idućih mjesec dana sastanak u klubu na kojem ćemo odrediti smjernice za sljedeću sezonu", rekao je Allegri.

Talijanski trener nije htio otkrivati detalje o svojoj budućnosti u Juventusu.

"Prvo ću se vidjeti s predsjednikom, moram čuti kakve su njegove ideje i zamisli. Juventus mora biti u igri za sve trofeje - titulu prvaka Italije, Kup Italije i Ligu prvaka", dodao je.

Allegri je u dosadašnjoj karijeri vodio Aglianese, SPAL, Grosseto, Sassuolo, Cagliari, Milan i od 2014. godine ekipu Juventusa.

Kopirati
Drag cursor here to close