Time out

Allegri ne preuzima Chelsea, odlučio se za nešto puno ugodnije

I dok su se razni mediji bavili pričama gdje će Allegri nastaviti karijeru, sada već bivši šef struke talijanskog šampiona odlučio je da se oglasi kratkom objavom u kojoj otkriva svoje namjere.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2019. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Massimiliano Allegri

Od kada je postalo poznato da će na kraju sezone napustiti Juventus, priče o tome gdje će Massimiliano Allegri nastaviti karijeru redale su se jedna za drugom.

I dok su se razni mediji bavili pričama gdje će Allegri nastaviti karijeru, sada već bivši šef struke talijanskog šampiona odlučio je da se oglasi kratkom objavom:

"Odlučio sam napraviti pauzu godinu dana. Posljednjih 16 godina uzele su svoje i osjećam se kao da sam bio u centrifugi. Vrijeme je za posvetiti se djeci, obitelji i prijateljima bar na kratko. Moram napuniti baterije za sljedeći izazov", poručio je Allegri.

Allegri se, skupa s Frankom Lampardom i još nekim trenerskim imenima, dovodio u vezu s pobjednikom Europske lige, FC Chelseajem, u slučaju da Maurizio Sarri napusti londonski klub. Sad je izvejsno da Allegri ipak neće preuzeti Plavce ove sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close