Premiership

Alan Pardew upisao prvu pobjedu sa WBA, Tottenham razbio Everton

West Bromwich je dobio novaka u ligi Brighton and Hove Albion sa 2-0 golovima Evansa (4) i Dawsona (55).
Sport / Nogomet | 13. 01. 2018. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener West Bromwich Albiona Alan Pardew upisao je prvu pobjedu na klupi Albiona, trebalo mu je devet kola, ali ovo će im dobro doći u borbi za ostanak. West Bromwich je dobio novaka u ligi Brighton and Hove Albion sa 2-0 golovima Evansa (4) i Dawsona (55).

Watford je gubio sa 0-2 od Southamptona nakon što je dva pogotka u prvom poluvremenu zabio James Ward-Prowse (20, 44). Andre Gray u 58. minuti smanjuje na 1-2, a konačnih 2-2 postavlja Abdoulaye Doucoure u 90. minuti. Igrači Southamptona žalili su se da je Doucoure igrao rukom, ali im to nije pomoglo, piše Hina.

Crystal Palace se polako penje na ljestvici, kod kuće je dobio Burnley sa 1-0, a strijelac je bio Bakary Sako u 21. minuti.

I West Ham je odmakao iz opasne zone. U gostima je dobio Huddersfield sa 4-1, i to je tek druga pobjeda ''Čekičara'' u gostima ove sezone. Briljirali su Marko Arnautović, koji postigao jedan gol, a kod dva je asistirao, te Manuel Lanzini koji je dva puta zatresao mrežu.

Chelsea je na svom terenu protiv Leicestera odigrao 0-0, a u posljednjoj utakmici večeri Tottenham je na Webleyu s uvjerljvihi 4-0 slavio protiv Evertona.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close