Karl-Heinz Rummenigge

Ako itko može pobijediti Real, onda je to Bayern

Bayern i Real sastat će se u polufinalu najjačeg europskog nogometnog klupskog natjecanja.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2018. u 07:05 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern Munchen je najveća europska nada da Real Madrid po treći put zaredom neće osvojiti Ligu prvaka, smatra Karl-Heinz Rummenigge, predsjednik bavarskog kluba, prenosi agencija Anadolija.

Upravo Bayern i Real sastat će se u polufinalu najjačeg europskog nogometnog klupskog natjecanja. “Bavarci“ su u utorak uvečer osigurali plasman u finale Kupa Njemačke, a nešto ranije su osvojili novi naslov nacionalnog prvaka. Uvjerljiva pobjeda u Kupu protiv Bayer Leverkusena rezultatom 6:2 bila je dovoljna da uvjeri Rummeniggea kako Bayern može i u finale Lige prvaka.

"To je bila demonstracija kvalitetnog nogometa koji posjedujemo u timu u ovom trenutku. Naš tim ulijeva potpuno povjerenje i vjerujem da se navijači Bayerna trenutno osjećaju kao da su u raju. Moramo zadržati našu koncentraciju na polufinale Lige šampiona. Međutim, ako neko može u ovom trenutku pobijediti Real Madrid, onda je to Bayern", kazao je Rummenigge za njemačke medije.

U drugom polufinalu Lige šampiona sastat će se Roma i Liverpool. Prve utakmice na programu su 24. i 25. travnja, a revanši sedam dana kasnije. Ovosezonsko finale igrat će se 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Bayern je ove sezone stigao do šeste uzastopne titule prvaka Njemačke, ukupno 28. Do sada bavarski klub je pet puta bio najbolji u Europi.

Kopirati
Drag cursor here to close