Moguće kazne

Ajde sad pomjeri bocu: UEFA-i dozlogrdilo ponašanje igrača

"UEFA je podsjetila timove sudionika da su sponzori i partneri dio turnira i da osiguravaju razvoj nogometa širom Europe"
Sport / Nogomet | 17. 06. 2021. u 20:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krovna kuća europskog nogometa (UEFA) objavila je da bi se sudionici EURA koji budu pomjerali pića sponzora na konferenciji za medije mogli suočiti s kaznama.

Tako je Cristiano Ronaldo demonstrativno maknuo bočice Coca-Cole sa stola za kojim je održavao konferenciju za medije i poručio da umjesto nje treba piti vodu. Isto je jučer htio napraviti i talijanski nogometaš Manuel Locatelli, dok je Paul Pogba prekjučer uklonio bocu Heinekena.

"UEFA je podsjetila timove sudionika da su sponzori i partneri dio turnira i da osiguravaju razvoj nogometa širom Europe", priopćili su iz ove kuće.

Glavni čovjek u organizaciji Eura Martin Kallen upozorio je nogometne saveze da su moguće i kazne jer su igrači preko svojih saveza ugovorno obvezani poštivati odredbe i pravila natjecanja. Naglasio je i da razumije igrače poput Pogbe, koji to rade iz religioznih razloga.

"Nikad izravno ne kažnjavamo igrače, uvijek to radimo preko nacionalnih saveza, a onda oni mogu odlučiti o tome hoće li kazniti igrača", dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close