Najbolji strijelac u povijesti kluba

Aguero srušio Chelsea 200. golom za prvi trofej Cityja u novoj sezoni!

Argentinac je najbolji strijelac u povijesti kluba, a do 200 golova došao je u 293 utakmice za City, Katić odigrao svih 90 minuta u remiju Rangersa.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2018. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najavu nove premierligaške sezone odradili su danas Chelsea i Manchester City u sklopu FA Community Shielda odnosno engleskog Superkupa. Guardiolin City je nadigrao Chelsea i slavio rezultatom 2:0, a dvostruki strijelac za građane je bio Sergio Aguero.

Pep Guardiola je sezonu počeo isto onako kako je prošlu završio, novim trofejem, a Maurizio Sarri je iz prve ruke vidio djelić moćnog stroja koji je prošle godine dominirao engleskom Premierligom.

City je agresivno otvorio susret što im se isplatilo u 13. minuti kada Aguero postiže svoj 200. gol u 293. nastupu za građane.

Nakon zgoditka Aguera, City se primirio, a Chelsea je uspio uspostaviti posjed lopte no do kraja poluvremena, rezultat se nije mijenjao.

Početak drugog dijela je još jednom obilježio City što je opet rezultiralo golom Aguera u 58. minuti nakon čega je Chelsea potonuo i postalo je jasno da će Guardiola uzeti novi trofej.

Mogao je Aguero u ovoj utakmici zabiti još poneki gol, ali nije uspio iskoristiti sve svoje šanse pa je tako utakmica završila rezultatom 2:0 u korist Cityja.

Spomenimo i da je počela sezona u Škotskoj te da je Hrvat Nikola Katić odigrao svih 90 minuta u remiju Rangersa i Aberdeena 1:1.

Kopirati
Drag cursor here to close