$$$$

Nigerija senzacionalno 'okrenula' Argentinu; Aguero hitno prebačen u bolnicu

Na poluvremenu je umjesto Aguera ušao Benedetto, a ubrzo se doznalo da se Aguero srušio u svlačionici na poluvremenu te je prebačen u bolnicu.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2017. u 20:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

U prijateljskom susretu odigranom u ruskom gradu Krasnodaru nogometna reprezentacija Nigerije je slavila protiv Argentine s 4:2.

U atraktivnom dvoboju Argentinci su vodili s 2:0 pogocima Banege i Aguera, da bi Afrikanci uspjeli preokrenuti i postići čak četiri gola za pobjedu, pri čemu je napadač Arsenala Alex Iwobi zabio dva.

Podsjetimo, Sergio Aguero pao je u nesvijest na poluvremenu prijateljske utakmice Argentine i Nigerije i hitno je prebačen u bolnicu. 

Aguero je počeo utakmicu u prvih 11, a u 36. minuti zabio je za vodstvo 2:0. Tim se pogotkom popeo na treće mjesto vječne liste najboljih strijelaca u povijesti reprezentacije s 36 golova. Ispred njega su samo Messi (61) i Batistuta (54 gola).

Na poluvremenu je umjesto njega ušao Benedetto, a ubrzo se doznalo da se Aguero srušio u svlačionici na poluvremenu te je prebačen u bolnicu.

Nigerijci su odigrali vrlo motivirano, vjerojatno i zbog činjenice da je nekoliko sati prije utakmice Nigerijski nogometni savez pristao na zahtjeve igrača glede raspodjele novčanoga bonusa za plasman na SP.

Prije četiri godine na SP-u u Brazilu Nigerijci nisu htjeli ni trenirati dok tamošnji ministar sporta nije žurno doletio u Južnu Ameriku i isplatio im četiri milijuna dolara.

U ostalim susretima Katar i island su odigrali 1-1, dok je Kolumbija bila uvjerljiva na gostovanju kod Kine (4:0).

Južna Koreja i Srbija su u Seulu igrali 1:1, poveli su Srbi preko Ljajića, a za Korejce je izjednačio Koo iz penala.

Kopirati
Drag cursor here to close