Veliki derbi na Grbavici

Adžem: Evidentno je da Široki igra malo bolje u ovom dijelu prvenstva

Nogometaš Stojan Vranješ smatra da njegovu momčad očekuje možda i najteža utakmica do sada.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2018. u 12:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara ovog vikenda dočekuju momčad Širokog Brijega u okviru četvrtog kola Lige za prvaka. Klub s Grbavice je vodeći na ljestvici s 57 bodova, četiri više od Zrinjskog i deset od sljedećeg protivnika.

''Plavi'' su u dobroj formi i u posljednje tri utakmice imaju dvije pobjede te jedan remi i to protiv Zrinjskog u Mostaru 3:3. Tada je momčad Admira Adžema prokockala veliku prednost nakon vodstva od 3:0. Široki s druge strane ima pobjedu protiv Sarajeva, a upisali su i dva remija.

Uoči utakmice trener Željezničara Admir Adžem kazao je da njegovu momčad očekuje još jedan derbi, protiv protivnika kojeg dobro poznaju.

Foto: Fena / Admir Adžem

''Zimus smo odigrali tri utakmice. Što se tiče naše ekipe nemamo kartoniranih igrača. Izostat će Jovan Blagojević koji ima problema sa sinusima, svi ostali su zdravi. Evidentno je da Široki igra malo bolje u ovom dijelu prvenstva'', poručio je Adžem.

Nogometaš Stojan Vranješ smatra da njegovu momčad očekuje možda i najteža utakmica do sada. 

Foto: Fena / Stojan Vranješ

''Oni su orgaizirana ekipa. Mi se iz utakmice u utakmicu dižemo, a naša obaveza je da pred svojim navijačima pobijedimo. Uz dobru atmosferu ne sumnjam da ćemo izaći kao pobjednici. Mislim da ekipa poslije utakmice sa Zrinjskim nije psihički pala, to su neke pouke'', zaključio je Vranješ.

Utakmica između Željezničara i Širokog Brijega igra se u subotu na stadionu Grbavica od 16.30 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close