Reakcija iz Mostara nije oštra

Zrinjski poštuje rasplet, ali ipak...

"Iskreno, drugačiji stav smatrali bismo licemjernim, jer razloge zašto u trenutku prekida nismo bili na liderskoj poziciji, kao i uvijek, moramo tražiti u vlastitim redovima", zaključili su 'Plemići'.
Sport / Nogomet | 02. 06. 2020. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon službene potvrde Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH da sezona 2019./2020. neće biti nastavljena i završena prema propozicijama natjecanja, HŠK Zrinjski želi izraziti razočaranje takvim epilogom.

"Osim što je takav stav jedini logičan, pravedan i sportski, naše razočaranje je još veće iz razloga jer smo ovakvom odlukom ostali bez prilike za nastavkom borbe za oba trofeja - HŠK Zrinjski je u trenutku prekida bio trećeplasirani klub prvenstvene utrke i sudionik poluzavršnice Kupa BiH, ali i zbog činjenice što odluka o prekidu vrijeme bez službenih utakmica produljuje na gotovo pet mjeseci", kažu u mostarskom prvaku.

Nadalje, HŠK Zrinjski poštuje donesenu odluku da se ljestvica BH Telecom Premijer lige u trenutku prekida ovjeri kao konačna, ali uz naglasak da ista ima puno objektivnih manjkavosti s obzirom na to da se morao odigrati još jedan kompletan krug prvenstva.

"Iskreno, drugačiji stav smatrali bismo licemjernim, jer razloge zašto u trenutku prekida nismo bili na liderskoj poziciji, kao i uvijek, moramo tražiti u vlastitim redovima", zaključili su.

Podsjetimo, natjecateljsko povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBIH) u ponedjeljak je i definitivno proglasilo završetak Premier lige.

Prvakom je proglašeno Sarajevo, dok će elitno natjecanje napustiti Čelik iz Zenice i Zvijezda iz Ugljevika.

U europskim natjecanjima zemlju će predstavljati nogometaši sarajevskoga Željezničara, Zrinjskoga iz Mostara i banjalučkoga Borca.

Neće se igrati niti Kup Bosne i Hercegovine u čijoj završnici su trebali igrati Željezničar, Zrinjski, GOŠK i Široki Brijeg.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close