#HŠKZ #NekaTraje

Vukas: Ako misliš nešto napraviti kvalitetno 'bazza' je obrana

Utakmica se igra na Areni Todor Proeski, a mostarski navijači će biti smješteni u Sektoru 13 koji se nalazi između Tribina Sjever i Istok.
Sport / Nogomet | 09. 07. 2019. u 15:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog otputovali su u utorak u Sjevernu Makedoniju, gdje će u četvrtak u 19 sati igrati utakmicu prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Akademije Pandev.

Mostarci autobusom idu do Splita, zatim avionom preko Zagreba do Skoplja.

Stručni stožer za prvi europski izazov u novoj sezoni računa na 21 igrača.

"Protivnika jako respektiramo, to pokazuju njihovi rezultati. Imamo veliki respekt prema Akademiji Pandev, maksimalno smo se pripremili i nadamo se pozitivnom rezultatu za uzvrat u Mostaru", kazao je uoči puta trenera Zrinjskog Hari Vukas i dodao:

"Ovo je ekipa koja želi igrati, i nije toliko agresivna koliko smo možda očekivali, ali možda pokažu drugo lice tamo. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, što mlađih koji su U-21 reprezentaciji Makedonije, kao i par starijih. Svakako treba izdvojiti lijevo krilo Dorieva koji je svojim golovima i asistencijama skrenuo pažnju na sebe. Mislim da je njihova glavna karakteristika kompaktnost cijele ekipe i tu se jako dobro snalaze".

Foto: Bljesak.info  / Vukas odredio putnike za Sjevernu Makedoniju

Ivan Čurjurić s optimizmom dočekuje gostovanje Zrinjskog u Skoplju.

"Mislim da smo odradili kvalitetne pripreme i spremni smo za utakmicu u Makedoniji. Smatram da imamo bolju ekipu i to trebamo pokazati na terenu. Nadam se pozitivnom rezultatu u četvrtak večer. Spremni smo i jedva čekamo da dođe utakmica", poručio je Čurjurić.

Foto: Bljesak.info / Vukas odredio putnike za Sjevernu Makedoniju
Foto: Bljesak.info / Vukas odredio putnike za Sjevernu Makedoniju

Utakmica se igra na Areni Todor Proeski, a mostarski navijači će biti smješteni u Sektoru 13 koji se nalazi između Tribina Sjever i Istok.

Ulaznice će se prodavati isključivo u Skopju, odnosno na prodajnom mjestu u blizini Sektora 13 koji će biti otvoren samo za gostujuće navijače, a cijena ulaznice je 100 MKD (3 KM).

S obzirom da neće biti TV prijenosa susreta Akademija Pandev - HŠK Zrinjski, osiguran je livestream koji će realizirati Akademija Pandev u suradnji s makedonskim nogometnim savezom.

Kopirati
Drag cursor here to close