Memorijalni turnir

Zrinjski osvojio još jedan turnir

Na ovom turniru najviše je pokazala momčad Zrinjskog koja je osvojila turnir, te je u utakmici za prvo mjesto svladala ekipu Tomislava sa 6-2.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2018. u 19:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na pomoćnom terenu stadiona pod Bijelim Brijegom, tijekom petka održan je memorijalni turnir 'Miroslav Mican Kordić', a na kojemu su sudjelovale ekipe HŠK Zrinjski iz Mostara, HNK Tomislav iz Tomislavgrada, HŠK Posušje i HNK Čapljina.

Na ovom turniru najviše je pokazala momčad Zrinjskog koja je osvojila turnir, te je u utakmici za prvo mjesto svladala ekipu Tomislava sa 6-2.

Za najboljeg nogometaša turnira proglašen je Nikša Žilić iz Zrinjskog, najbolji strijelac bio je Ivan Mihalj iz istog kluba, dok je najbolji golman Marko Miletić, također iz HŠK Zrinjski.

Treće mjesto na turniru je osvojila momčad HŠK Posušje, dok je drugo mjesto zauzela ekipa HNK Tomislav. Nagrade su najboljima uručili unuk pokojnog Miroslava Kordića, Nikola Rotim, zatim Krešimir Kordić, Igor Melher, Teo Krešić i Elvis Margeta.

Pobjednički pokal kapetanu kadeta HŠK Zrinjski Patriku Bošnjaku uručio je kapetan seniora Pero Stojkić, a veliki prijelazni pokal kapetanu Zrinjskog uručio je Saša Papac.Turnir su igrali dječaci 2002/2003. godište.

Pokojni Miroslav za života bio je odličan nogometaš i igrao je za FK Velež, a potom je postao nogometni trener. Vodio je Zrinjski u prvoj povijesnoj utakmici kada je obnovljen rad kluba, a najzaslužniji je i za pokretanje omladinske škole HŠK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close