Zrinjski - Radnik

Žižović dočekuje bivši klub: To je ekipa koja je spoj mladosti i kvalitete

"Moramo obratiti pažnju na par kvalitetnih pojedinaca u Radniku. To je ekipa koja je spoj mladosti i kvalitete. Smatram da nam je potrebna svjesnost situacije u kojoj se nalazi klub i da svi igrači moraju dati maksimum", kazao je Žižović
Sport / Nogomet | 06. 12. 2019. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski - FK Radnik

Sports event in Mostar, Bosnia and Herzegovina by HŠK Zrinjski Mostar on Saturday, December 7 2019

Pobjedu pred odlazak na zimsku pauzu nogometaši Zrinjskog će tražiti na svom terenu protiv Radnika. Nakon kiksa protiv Mladosti i samo boda, jasno je da Plemići razmišljaju samo o tri boda.

"Vrlo specifična situacija bar što se tiče mene. Dolazi ekipu s kojom sam bio četiri godine, vrlo dobro ih poznajem i sjajni su to momci, te igrači. To prezetniraju iz kola u kolo, a sada smo na suprotnim tribinama. Znamo sve njihove kvalitete i mane koje sigurno imaju. Sigurno kvalitetna ekipa, no podjednaki smo kada istrčimo jedanaest na jedanaest. Nadam se da ćemo poslije utakmice sutra doći do prijeko potrebnog zraka koji nam je itekako potreban i da se spremamo u miru", kazao je u najavi susreta šef struke Plemića Mladen Žižović.

"Moramo obratiti pažnju na par kvalitetnih pojedinaca u Radniku. To je ekipa koja je spoj mladosti i kvalitete. Smatram da nam je potrebna svjesnost situacije u kojoj se nalazi klub i da svi igrači moraju dati maksimum".

O radu proteklog tjedna kaže.

"Fokus je bio da se spustimo malo na zemlju. Danas nikoga ne možete dobiti ako ne radite kvalitetno, te pristupate obavezama na pravi način. Danas ne igraju imena, igraju oni koji mogu ili ne mogu. Moramo biti samokritični. Radili smo da vratimo poljuljano samopouzdanje".

Posljednji susret prvog dijela sezone Premijer lige BiH, između HŠK Zrinjski i FK Radnik, na rasporedu je ove subote od 13:00 na stadionu HŠK Zrinjski.

Utakmicu Zrinjski - Radnik će suditi Frano Jelić iz Širokog Brijega s pomoćnicima Moamerom Čauševićem i Enesom Đozićem iz Sarajeva dok će četvrti sudac biti Admir Šehović također iz Sarajeva. Dodatni suci su Haris Kaljanac i Semir Sarajkić također iz Sarajeva dok je delegat Haris Gvozden (Sarajevo). Promatrač suđenja je Sead Kulović (Sarajevo).

Kopirati
Drag cursor here to close