Bordo klub

Započeli pregovori čelnika Sarajeva s trenerom Musemićem 

"Iza nas je povijesna sezona i svi smo ponosni na ostvareni uspjeh. Tijekom sezone fokus je bio na sportskim rezultatima, a sada nakon završetka natjecanja, bavimo se logistikom", izjavio je Hadžić.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2019. u 20:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici FK Sarajevo danas su službeno započeli pregovore o produženju saradnje sa šefom stručnog stožera Husrefom Musemićem, čiji ugovor ističe 30. lipnja.

Prvi sastanak održan je danas u nazočnosti Musemića, generalne direktorice Sabrine Buljubašić, predsjednika Upravnog odbora Senada Jahića i koordinatora sportskog segmenta Emira Hadžića.

"Iza nas je povijesna sezona i svi smo ponosni na ostvareni uspjeh. Tijekom sezone fokus je bio na sportskim rezultatima, a sada nakon završetka natjecanja, bavimo se logistikom. Kao što je najavljeno, današnjim sastankom započeli smo pregovore o produženju ugovora šefa stručnog stožera Husrefa Musemića, a što se tiče dugoročne strategije FK Sarajevo ona će i u narednom razdoblju biti zasnovana na afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona", izjavio je Hadžić.

U narednom razdoblju planiran je nastavak pregovora.

Kopirati
Drag cursor here to close