Rođeni bruse formu za Premijer ligu

Velež u Tarčinu, stadion u novom ruhu

I dok se momčad priprema za nastavak sezone, radovi vezani za postavljanje stolica na sjevernoj tribini se privode kraju.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2019. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva kontrolna utakmica je odigrana, dan nakon nastupa na Pecari momčad Veleža je otputovala u Tarčin gdje će boraviti narednih sedam dana.

Treninzi će se održavati u Hadžićima, a u planu je odigravanje još jedne kontrolne utakmice protiv novog hrvatskog prvoligaša Varaždina trećeg narednog mjeseca na stadionu Pirota u Travniku.

Prema najavama do početka sezone bi Velež trebao sudjelovati na turniru u Hrasnici, odnosno odigrati jednu utakmicu na domaćem terenu.

U prvoj utakmici tijekom priprema Velež je kontra Širokog Brijega ostavio više nego dobar dojam, s obzirom na ostvarenu pobjedu 3:1.

Od novih lica u susretu protiv Širokog sat vremena na terenu proveo Renato Skoko, Širokobriježanin koji je određeno vrijeme studirao u SAD-u i koji je zaigrao na poziciji desnog bočnog, ali Skoko još uvijek nije potpisao ugovor.

Za sada su tu dva nova igrača s potpisanim ugovorima, Muharem Čivić koji je protiv Širokog pokrivao lijevu stranu, dok je određenu minutažu imao i Dino Hasanović. 

I dok se momčad priprema za nastavak sezone, radovi vezani za postavljanje stolica na sjevernoj tribini se privode kraju.

U Tarčin su otputovali Bobić, Bogdanović, Rahimić , Kuduzović, Marques, Zeljković, Zvonić, Mrgan, Dario, Skoko, Čivić, Bilić – Hasanović, Ćosić, Behram, Dudić, Vehabović, Osmić – Brandao, Ovčina, Cvijanović, Samardžić, Mandžuka – Berisha, Fajić. U stručnom stožeru su bro Rahimić, Mustafa Kodro, Mirsad Rahimić, Nenad Melher, Jasmin Trnovac, te fizioterapeuti Adnan Rudan i Adis Gosto.

 

Kopirati
Drag cursor here to close