2:2

Unatoč lošem otvaranju Rođeni neporaženi na Pecari

Velež je nakon dugo vremena srušio tradiciju i prvi put od sezone 2006/07 ostao neporažen na Pecari.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2020. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriježani su prvenstvo otvorili s dvije pobjede i večeras su također imali isti plan, ali nešto se pitao i Velež, koji je igrao protiv neugodne tradicije i protiv izuzetno kvalitetnog domaćina. Na kraju - podjela bodova.

Dobar početak meča, nekoliko pokušaja s obje strane, da bi u 25. minuti Široki Brijeg došao do pogotka. Pervan upisuje novu asistenciju ove sezone, a Alen Jurilj nastavlja golgetersku seriju.

U 31. minuti Široki je bio blizu gola, pošto je Stanić probio po boku, Pervan pucao, ali lopta pogađa u leđa Ferreyru i Velež se spašava. Mogao je Angelov da zaledi goste u dva navrata - na početku utakmice i u 37. minuti, ali nije uspio.

No zato jeste Pervan u 43. minuti. Doduše, pogodak je službeno upisan kao autogol Zvonića, a Pervanu koji je šutirao na kraju četvrta asistencija ove sezone.

Kraj prvog dijela bio je važan trenutak za Rođene. Vehabović sjajno za Ćosića, koji zabija za 2:1 i na neki način u idealnom trenutku Mostarci se vraćaju, a u nastavku dolaze i do izjednačenja.

Foto: Bljesak.info / Široki Brijeg - Velež

Prvo je Toni Jović već u prvom napadu, nakon ulaska s klupe, mogao da povisi na 3:1, ali pogađa samo vanjski dio mreže, a u 66. minuti Brandaa ruši neoprezni Cipetić, pa Mostarci dobivaju mogućnost da se vrate. Rezervista Fejsal Mulić je siguran i s drugim golom ove sezone donosi bod Veležu, prenosi SportSport.ba.

U preostalom dijelu utakmice Široki je napadao, osjetio da je bliže pobjedi od svog rivala, ali je ostalo 2:2. Imao je i Velež prilike, također nije odustajao od cijelog plijena, no možda je ipak remi najrealniji ishod ovog hercegovačkog derbija,

Velež je nakon dugo vremena srušio tradiciju i prvi put od sezone 2006/07 ostao neporažen na Pecari. Tada je bilo 0:0, danas 2:2. Od 6. listopada 2012. godine Velež nije uspio postići gol na Pecari, ali večeras se mnogo toga promijenilo.

Već za vikend Velež dočekuje Krupu, dok će Široki Brijeg gostovati Radniku u Bijeljini.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close