Nevjerojatna drama

Velež na Tušnju ispustio pobjedu u 95. minuti!

Sloboda i Velež zatvorili su 16. kolo Premijer lige BiH, posljednje pred novu prvenstvenu pauzu.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2021. u 19:36 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sloboda i Velež odigrali su 1:1 u utakmici nakon koje puno više razloga za nezadovoljstvo imaju u mostarskom klubu. Iako je Velež došao oslabljen, bez trojice suspendiranih igrača, uspio je voditi golom Brandaa u 15. minuti sve do zadnjih sekundi.

Naime, sudac Frano Jelić produžio je utakmicu četiri minute, ali se zbog prekida igrala 95. minuta i u njoj je nakon velike gužve s pet metara pogodio Miloš Zličić.

Za momčad Feđe Dudića ovo je bila važna utakmica, i zbog svega što se događalo nakon poraza od Radnika, a i činjenice da im je zona ispadanja došla na samo bod.

Po katastrofalnom, natopljenom i razgaženom, terenu stadiona Tušanj činilo se da gol može pasti samo slučajno, no pao je nakon lijepe akcije Veleža. Haris Ovčina prošao je po desnoj strani i ubacio loptu u šesnaesterac gdje ju je na volej dočekao Brandao i zakucao u mrežu za 1:0.

U ostatku utakmice Sloboda je jalovo napadala, a Velež održavao vodstvo ali Sloboda je uspjela izjednačiti u posljednjim sekundama. Nakon auta lopta je došla do šesnaesterca, a nakon velike gužve do Zličića koji ju je poslao u mrežu na slavlje Tuzlaka i očaj Mostaraca.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close