Rutinski

Uvjerljiva pobjeda Atletico Madrida

Strijelci za madridski sastav bili su Joao Felix (27, 56), Marcos Llorente (80), Alvaro Morata (83) i Yannick Carrasco (89).
Sport / Nogomet | 17. 06. 2020. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je rutinski odradio gostovanje kod Osasune pobijedivši sa 5-0.

Atletico je do pobjede došao postigavši jedan gol u prvom, a čak četiri u drugom poluvremenu, a s tri nova boda skočio je sa šestog na četvrto mjesto ljestvice.

Strijelci za madridski sastav bili su Joao Felix (27, 56), Marcos Llorente (80), Alvaro Morata (83) i Yannick Carrasco (89). 

U ranije odigranom susretu Eibar i Athletic Bilbao su odigrali 2-2, dok je susret između Real Valladolida i Celte završio bez pogodaka.

Athletic je poveo u osmoj minuti golom Raula Garcije iz kaznenog udarca, no domaćin je u nastavku okrenuo rezultat preko Kikea (19) i Fabiana Orellana (78-11m). Ipak, vodstvo domaćina je trajalo samo tri minute, u 81. minuti je izjednačio  Asier Villalibre.

U susretu između Real Valladolida i Celte nije bilo golova, a najbolju priliku na utakmici imali su gosti u 71. minuti. Međutim, Iago Aspas nije realizirao jedanaesterac.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 64 boda, pet više od Real Madrida kojeg u četvrtak očekuje ogled protiv Valencije. Sevilla je treća sa 51 bodom, dok Atletico Madrid na četvrtom mjestu ima 49 bodova.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close