Golova, golova ...

Utakmice reprezentacija BiH, Hrvatske i Srbije u programu Nove BH

Gledatelji će tijekom ožujka moći uživati u susretima koje bi Zmajeve, Vatrene i Orlove mogle odvesti korak bliže smotri najboljih reprezenatcija svijeta.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova BH gledateljima u Bosni i Hercegovini donosi prvi ciklus kvalifikacijskih utakmica nogometnih reprezentacija BiH, Hrvatske i Srbije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Gledatelji će tijekom ožujka moći uživati u susretima koje bi Zmajeve, Vatrene i Orlove mogle odvesti korak bliže smotri najboljih reprezenatcija svijeta.

Kroz tjedan nogometa na Novoj BH vodit će vas prepoznatljiva TV lica i dugogodišnji sportski komentatori, kojima će se u specijalnim emisijama prije i nakon svake utakmice pridružiti i brojni gosti - profesionalci, nogometni stručnjaci te bivši reprezentativci.

BiH kvalifikacije za Mundijal 2022. počinje gostovanjem u Finskoj

Kada su u pitanju utakmice naše nogometne A reprezentacije, novoizabranog izbornika i Zmajeve u ožujku očekuju tri utakmice. Ivaylo Petev debi na klupi reprezentacije BiH imat će protiv Finske 24. ožujka. Džeko i društvo idu na neugodno gostovanje. Finsku ne pamtimo po dobrom, ali došlo je vrijeme za osvetu. U prvoj utakmici svi želimo tri boda!

Nakon ogleda s Fincima, a uoči okršaja s prvacima svijeta, reprezentacijom Francuske, Zmajeve očekuje prijateljska utakmica sa Kostarikom. Petev će jedino u ovoj utakmici imati priliku da proba svoje ideje i pruži šansu svim igračima na koje računa. Ipak, dobar rezultat je imperativ, jer ugled se ne smije prosipati.

Posljednjeg dana ožujka, našu momčad očekuje najteži ispit. U Sarajevo stižu prvaci svijeta, Francuska protiv Bosne i Hercegovine! Stadion Grbavica domaćin je susreta s najboljom reprezetnacijom svijeta! Dvoboj koji se ne propušta! Može li Bosna i Hercegovina još jednom zaustaviti Trikolore?

Vatreni favoriti u sva tri susreta

Vatrene očekuje susjedski derbi na otvaranju kvalifikacija. Slovenija će 24. ožujka ugostiti Hrvatsku. S jedne strane Kek, Handanović, Iličić, a s druge Dalić, Modrić, Kramarić. Dobar start u kvalifikacijama je izuzetno važan. Hrvatska jeste favorit, ali za konačan ishod nešto će se pitati i domaći tim! No, ono što je sigurno jeste da Hrvatska želi na Svjetsko prvenstvo. Cipar može biti lagan protivnik na tom putu. Ali, opuštanja za Modrića i društvo ne smije biti. Hrvatska je favorit, ali potvrda dolazi na terenu. Druga domaća utakmica za Vatrene je i najlakša. Dalić sa svojim igračima dočekuje Maltu, za uspješan kraj prvog ciklusa. Ako budu slavili, plasman na smotru najboljih svijeta je bliže.

Srbija protiv Portugala i Azerbejdžana

Orlovi u pohod na Svjetsko prvenstvo kreću 27. ožujka, kada ih očekuje nimalo lak okršaj protiv moćnog Portugala. Nakon kvalifikacija za Europsko prvenstvo, sada će igrati i u borbi za odlazak na Svjetsko. Posljednji meč u Beogradu Portugal je dobio s 4-2. Mogu li sada zaustaviti Ronalda i društvo? Legendarni Piksi s klupe predvodi Srbiju i cilj je postavljen visoko. Nakon Portugala slijedi nešto lakši zadatak za Srbiju. Tadić i društvo gostuju Azerbejdžanu i ako žele ostati do kraja u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo, ovdje moraju slaviti. Hoće li Azerbejdžan biti nezgodan za Srbiju? Ova utakmica gledatelje očekuje 30. ožujka u programu Nove BH.

Kopirati
Drag cursor here to close